Klo 10.50: Kaksi viipaletta ruisleipää, kinkkua, tomaattia, ja kaksi kananmunaa
Klo 15.00: Palautusjuoma uinnin jälkeen
Klo 19.30: Jauhelihapyitä, perunamuusia
Klo 22.10: Tapaksia (salamia, juustoa, hillosipuleita), puolitoista light-siideriä, kolme lasillista viiniä ja yksi fisushotti. Tätä kirjoittaesa on kuulkaas paha olo.
Eka viikko takana
10 vuotta sitten
1 kommentti:
Vaikka ruokapäiväkirjan ilmestyminen onkin loppu, tässä kuitenkin 70 päivän nostattaman koekeittiöni kasvissosekeiton ohje ilolla toivottavasti joidenkuiden muidenkin nettiavaruudessa seikkailevien lisäksi "sisäisen" l. ajatuksen tasoisen ruokapäiväkirjan monipuolistamiseksi:
4-5 dl vettä
vajaa kasvisliemikuutio (jos laittaa kokonaisen, saattaa tulla liian suolaista;)
pieni porkkana
2 perunaa
joitakin kukintoja parsakaalista
sipuli
2 kynttä valkosipulia
muutama ruokalusikka perinteistä koskenlaskijaa
mustapippuria
Kasvikset pilkotaan, paloitellaan ja lohkotaan. Vesi keitetään ja lisätään kasvisliemikuutio. Keitetään siinä aluksi porkkanoita vaikkapa 5 minuuttia, lisätään perunat ja taas keitellään vähän aikaa lisää, jonka jälkeen lisätään muut kasvikset. Kun kaikki on kypsää, lisätään sulatejuustoa ja pippuria oman maun mukaan. Soseutetaan esimerkiksi sauvasekoittimella. Tarjoillaan rakkauden kera.
Lähetä kommentti